SPH v2

Seed Processing Holland presenteert o.a. zaad desinfectie unit tijdens SMT

Seed Processing Holland is al 50 jaar DE specialist in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie. Voor bijna alle processen, vanaf het moment dat het zaadje uit de vrucht of plant wordt gehaald, tot aan het verpakken er van bieden wij een oplossing. Ons assortiment bestaat uit meer dan 150 standaard machines verdeeld in 10 product groepen. Daarnaast ontwerpen wij klant specifieke machines en zijn de one stop shop voor innovatieve zaadverwerking. Inmiddels in meer dan 135 landen.

Tijdens Seed Meets Technology zullen wij demonstreren hoe onze zaad desinfectie unit werkt. Om zaden te behandelen tegen een bacteriële besmetting of schimmel op het zaad kunnen deze met vloeistoffen worden behandeld via een zaad desinfectie unit. De te behandelen zaden worden ingevoerd in zaad drums en worden uniform reproduceerbaar en veilig behandeld.

Deze machine kan eveneens gebruikt worden voor het imbiberen van zaden (opname van vocht), of voor een warm water behandeling. Deze desinfectie unit bestaat uit twee compartimenten. Elk compartiment biedt plaats aan één zaad drum van 41 liter. Door gebruik te maken van het optionele automatische proces zijn instellingen zoals het opslaan van recepten en uniform behandelen van partijen beschikbaar.

We kijken er naar uit om meer van onze innovaties te delen en u te ontmoeten tijdens dit toonaangevende evenement van 26 tot en met 28 september.

Wilt u alvast meer informatie bekijk onze website: www.seedprocessing.nl