Seed Conditioning Enkhuizen

Tijdens Seed meets Technology gepresenteerd Seed Conditioning Enkhuizen haar vernieuwde zaden/pillendroger. Tevens komen wij met een laboratoriumdroger, de geconditioneerde labdroger van Seed Conditioning Enkhuizen kan in een lab staan zonder dat deze geluidsoverlast veroorzaakt.

U heeft behoefte aan uitmuntende kwaliteit zaden. U vraagt om optimale conditie van uw partijen zaden en pillenzaden. Naast een logisch bedieningsgemak voor uzelf wilt u uw zaden alleen blootstellen aan de allerbeste hybride droog- en bewaartechnieken. Wij van Seed Conditioning Enkhuizen weten dat als geen ander. Daarom is ons leveringspakket enkel en alleen van hoogstaande kwaliteit. Onze nieuwe systemen voldoen daarnaast ook aan de huidige veiligheidsnormen en milieu eisen. Bij Seed Conditioning Enkhuizen is men dagelijks bezig met het innoveren op het gebied van klimaat- en droogtechnieken. Al meer dan 20 jaar richten zij zich op droog-, kiem- en bewaarprocessen van zaden.

Uiteindelijk is deze bedrijfstak onder het label Boukens Enkhuizen vandaan geschoven en staat nu op eigen benen. Werken met Seed Conditioning Enkhuizen betekent dat u zult meeliften met de ontwikkelingen. De kennis die Boukens heeft opgedaan voor het climatiseren en drogen van grote zwemaccomodaties en ijsstadions worden aangewend voor de nieuwste hybride droogtechnieken voor de zaadindustrie. Dit heeft als voordeel dat we altijd voorlopen op de ontwikkelingen elders in de markt.

Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbare service en grote bereikbaarheid. Wij bieden u oplossingen op maat. Innoveren is ons vak, wij doen niets liever. Onze mensen staan klaar voor u, ook bij storing.

Ten behoeve van de zadenmarkt hebben we reeds vele innovatieve oplossingen geboden. We zijn altijd met onze tijd meegegaan. Meedenken met wat de klant nodig heeft, daar ligt onze uitdaging. Opdrachtgevers zijn veeleisender geworden. Luisteren naar de wensen van de klant, daar ligt het begin van een verantwoorde oogst. Voor Seed Conditioning Enkhuizen richten wij ons op bedrijven die zich bezig houden op het vlak van zaadveredeling, zaad opslag, zaad drogen, zaad kiemen, zaad kweken, zaad behandelen. Eigenlijk de totale zadenhandel, zaadindustrie of zaadbranche.

Nog meer SCE? Neem een kijkje op onze nieuwe website: http://www.seed-enkhuizen.nl/


Telefoonnummer+31 (0) 228 350 400
Email algemeen info@seedconditioning.com
Werktijden maandag t/m vrijdag 08.30-17.00 uur
Bezoekadres/postadres Voorland 5, 1601 EZ Enkhuizen