NijssenNijssen

Nijssen ontwerpt en realiseert innovatieve industriële koelsystemen, vriesinstallaties, rijpkamers, klimaatkamers en plantengroeikamers. Onze klant specifieke oplossingen zijn voorzien van innovatieve en duurzame technologieën en geavanceerde besturingssystemen. Hierdoor wordenonder de tekst nijssen2 de ideale condities voor al uw producten gegarandeerd.

Klimaat- en groeikamers Gelijkmatige en nauwkeurig meetbare condities
Nijssen realiseerde klimaatkamers voor een groot aantal universiteiten, onderzoeksinstellingen, zaadproducenten en veredelaars in binnen- en buitenland. Voor al deze klanten ontwierpen we installaties op maat, die op elk moment optimale klimaatcondities realiseren. Ons in eigen huis ontwikkelde Climatemaster besturingssysteem zorgt voor nauwkeurige regeling, monitoring en registratie. Zodat u gegarandeerd consistente, reproduceerbare en betrouwbare resultaten behaalt.

MyGrowthRoom: mobiele klimaatkamer voor onderzoek
Nijssen zal de recent geïntroduceerde MyGrowthRoom tijdens de Seed meet Technology presenteren. Met MyGrowthRoom introduceert Nijssen een turnkey mobiele research-unit om snel, efficiënt en nauwkeurig groeirecepten te testen. Deze klimaatkamer is door de toegepaste innovaties uiterst milieuvriendelijk en energiezuinig. Door de flexibele inrichting kan elk gewenst teeltsysteem geïmplementeerd en uitgebreid getest worden. In combinatie met ons geavanceerd besturingssysteem kan u zeer efficiënte wijze de optimale groeicondities voor uw gewas definiëren.

Climatemaster web applicatie
Onder de tekst nijssenMet de nieuwe web applicatie van Nijssen kunt u via internet overal en op elk moment uw gekoelde ruimtes of klimaatkamers beheren. Met deze app is het mogelijk om de gemeten condities te monitoren in grafieken, set points aan te passen en alarmen te ontvangen en op te volgen. De web applicatie is uitgerust met dezelfde intuïtieve visualisatie als het centrale besturingssysteem.