IVL Bedrijfskoeling B.V.

Zaadveredeling

Hoogwaardige technologie
IVL Klimaattechniek heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de specifieke eisen die door planten- / zaadveredelaars ten aanzien van klimaatbeheersing worden gesteld en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en het realiseren van weefselkweek- en plantengroeikamers en kiem- en klimaatkasten. IVL Klimaattechniek komt met vindingrijk en deskundig advies en biedt high-tech oplossingen voor o.a. zaadveredelingsbedrijven voor land- en tuinbouw en bloemenzaden.

Klimaattechniek
De veredeling van voedingsgewassen en bloemen hangt nauw samen met klimaatbeheersing. Het produceren van hoogwaardige zaden, stekken en jonge planten die de hele wereld over gaan vormen een belangrijke schakel in de internationale agrarische keten. De kennis in de sector heeft een innovatief, technologisch karakter.

Specialisatie
Vanwege de hoogwaardige technologie heeft IVL zich hierin gespecialiseerd om zo tot de juiste oplossing voor het onderzoek, c.q. product te komen. Ons werkgebied is wereldwijd. Er is grote behoefte aan kennis en expertise op dit gebied, zowel in het bedrijfsleven als in de universitaire wereldlaboratoria.

Maatwerk
Maatwerkoplossingen worden door onze engineers in eigen huis ontwikkeld en gerealiseerd.

Lease of huur
Heeft u tijdelijk een klimaatkast nodig voor onderzoek? Al onze droog-, kiem- en klimaatkasten kunt u onder gunstige voorwaarden leasen of huren.