Germains EUBezoek Germains Seed Technology bij Seed Meets Technology

Germains Seed Technology is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van zaadverbetering en zaadbehandeling in de wereld. Ons track-record op het gebied van dienstverlening aan de landbouwsector is al 145 jaar lang en gaat terug naar onze oprichting in 1871. Tegenwoordig werken er bij ons ongeveer 200 gepassioneerde zaadprofessionals en hebben we operationele- en onderzoeksfaciliteiten  in  4 landen ( Nederland, UK, Spanje en USA) en op 8 locaties.

De focus van Germains ligt op de volgende  vier gebieden van zaadtechnologie: Priming (voorkiemen), Pelleting (pilleren), Filmcoaten en Health (schoning & gezondheid). Veel van onze technieken zijn ook beschikbaar voor de gecertifieerd organisch zaad. Wij zijn actief in zaden voor groenten, bloemen, suikerbieten en veldgewassen. In veel gevallen kunnen onze technieken op elkaar gestapeld worden om zodoende het meest optimale resultaat te behalen uit het genetische potentieel van het zaad. ( zie foto)

germainsOp onze stand (nummer 5) bij Seed Meets Technology kunt u persoonlijk kennis maken met veel gepassioneerde leden van het Germains team uit verschillende landen en disciplines marketing, sales, productie, onderzoek, kwaliteitscontrole en personeelszaken. Tevens zullen wij verschillende machines meenemen en voorbeelden van het effect van onze behadelingen op de kieming van zaden en ontwikkeling van planten. Wij kijken er naar uit om  met u in gesprek te gaan over uw zaden en onze technologie. Als u niet tot september kunt wachten, breng dan alvast een bezoekje aan onze nieuwe website: www.germains.com