Tijdens Seed Meets Technology presenteert Flier Systems dé innovatie op zaaigebied.

Naast onze FL’EX Trommelzaaier DS11 tonen we ook de laatste ontwikkelingen op gebied van 99,9% precisie zaaien. Een nieuwe type zaaier en doorbraak, waarmee een breed assortiment zaden met 99,9% precisie kan worden gezaaid. Zelfs de zaden van tomaat onderstam, naakte sla en paprika! Daarnaast kan de zaaier uitstekend omgaan met niet-gepileerde zaden in trays met aarde of steenwol. Klik alvast HIER voor een klein voorproefje.

Graag vertellen wij u meer over deze ontwikkelingen en oplossingen. Bezoek ons op de beurs Seed meets Technology op stand 17 of neem vrijblijvend contact met ons op.

Informatie over Flier Systems
Machinebouwer Flier Systems uit Barendrecht ondersteunt ambitieuze ondernemers in de tuinbouw met kennis op het gebied van mechanisatie, automatisering en efficiency. Onze klanten zijn professionele en toonaangevende veredelaars, jongplantenkwekerijen (groente- en sierteelt) en daar waar complexe logistieke systemen het verschil maken. Dit doen we door vanuit onze jarenlange ervaring modulaire machines te ontwikkelen die op maat worden geconfigureerd (FL’EX). Hierdoor maken wij klant specifieke oplossingen mogelijk met beheersbare kosten en levertijden.

Flier Systems
Zuideinde 49
2991 LJ Barendrecht
Tel: 0031 (0)180-615055
email: info@fliersystems.com
http://www.fliersystems.com