Logo_payoff_certhon_fullcolourCerthon

Certhon, opgericht in 1896, ontwerpt en realiseert kascomplexen, groeicellen en technische installaties voor de internationale glastuinbouw. We vervullen een toonaangevende rol in de glastuinbouwsector en blijven vooruit kijken. Tuinbouwtechniek anticipeert immers al decennia lang op belangrijke vraagstukken op gebied van energie, water en schoon voedsel. Groeit sierteelt en ons voedsel straks zonder daglicht? Wat zijn de alternatieve energiebronnen van de toekomst? En wat wordt de rol van vissenteelt? Vragen die ons dagelijks inspireren.

Certhon gelooft in totaaloplossingen. Daarom hebben we alle disciplines in huis om een compleet project van ontwerp tot uitvoering volledig naar klantwens in te vullen. De kas of groeicel, met alle systemen en installaties erin, moet de ideale integratie zijn van uiteenlopende technieken. Onze specialisten stemmen alle aspecten van een project perfect op elkaar af, zodat er een rendabel project gerealiseerd wordt.

Omdat de vraag van consumenten steeds specifieker wordt, zijn het de kleine factoren die het belangrijke verschil maken voor onze klanten. Certhon begrijpt dat; onze verantwoordelijkheid stopt niet bij de kas en de installaties. Daarom begeleiden we onze klanten van begin tot eind in belangrijke keuzes, tot en met de teeltbegeleiding. De nieuwe kijk op greenhouse solutions noemen wij de overtreffende trap van turnkey, de ROI-key.

Klik hier voor een impressievideo over Certhon.