Beacon Fields

Beacon Fields bedient bedrijven in de agrarische sector, de horeca en voedselverwerking industrie met behulp van ‘remote intelligence’, continue monitoring op afstand. Ons bedrijf richt zich op het ondersteunen van bedrijven door middel van het monitoren van de dagelijkse processen, het real-time presenteren van de data en het faciliteren van besluitvormingsprocessen door de data om te zetten in waardevolle informatie. Dit gebeurt met real-time data die de gebruiker op elk gewenst moment, op iedere plek, waar dan ook ter wereld kan zien.

Beacon Fields werd in 2018 opgericht met het idee om bij te dragen aan wereldwijde duurzaamheid met behulp van technologische ontwikkelingen. Met een brede ervaring in de telecomindustrie en met een passie om onze aarde zo goed mogelijk achter te laten voor de volgende generatie, hebben we sensor toepassingen ontwikkeld die bedrijven en organisaties ondersteunen bij hun streven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

De landbouwsector lijkt een logische keuze. Met een toenemende bevolkingsgroei en voedselschaarste in het vooruitzicht, vinden wij het belangrijk dat we kunnen bijdragen aan duurzame teelt.

Naast landbouw, lenen onze beacons zich buitengewoon goed voor andere voedselgerelateerde industrieën. Van grondstoffenopslag, voedselverwerkende industrie tot professionele keukens, overal zijn de voedsel- en omgevingscondities bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct.

We ontwikkelen onze eigen sensoren en gebruiken sensoren van leveranciers. Daarnaast nemen we deel aan studies met de Wageningen Universiteit, en projecten en pilots met bijvoorbeeld Proeftuin Randwijk en NFO om de kwaliteit en toepasbaarheid van onze oplossingen te verbeteren. Wij nodigen u uit om te bespreken hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan uw ambities.