Agathos & Atlas Seedtechnology

Agathos (Nederland) en Atlas (Italië) Seedtechnology zijn twee dienstverlenende bedrijven die  door middel van zaadtechnologie de kwaliteit van zaad partijen wil verbeteren. Wij laten uw gewassen beter, sneller en uniformer groeien met onze technologie. Wij bieden onder andere behandelingen voor disinfectie, schoning, priming, pilleren of filmcoaten van uw zaden. Met deze services richten wij ons voornamelijk op de groentesector. Denk hierbij aan priming en pilleren van tomatenzaden, pilleren van (baby)lettuce of schoning/priming/pillering van selderie zaden.

Naast deze diensten bieden wij ook producten aan zodat uw organisatie zelf (film)coating en pilleer behandelingen kan uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coatingmaterialen voor de landbouw.
Wij hebben onze eigen polymeren lijn ontwikkeld genaamd ‘EasyPol’. Deze bestaat uit 3 categorieën polymeren van mat tot hoogglans product, allen bedoelt om stof te reduceren, herkenning in het veld en uniforme uitstraling van zaden te bevorderen. Daarnaast bieden we de EasyPol Migrow, een natuurvriendelijke polymere die bekend staat als coatingmateriaal om micro organismen aan te brengen op het zaad.
Onze poeders en lijmen zijn geschikt voor het encrusten of pilleren van zaden. Per gewas groep hebben wij verschillende poeders ontwikkelt met ieder hun eigen kwaliteiten; verzwaren, vergroten of uniformiteit te bevorderen.  U vindt Agathos en Atlas Seedtechnology in stand 6. Voor meer informatie kijk op: www.seedtech.eu of neem contact op via T:  +31(0)543  477887 E: info@seedtech.eu