Bijeenkomst ‘Het nut van registratie en papierloze gewasinformatie’ (door Mprise Agriware)

 

woensdag 26 september
10:00 – 11:00 uur
Spreektaal: Engels

Mprise Agriware biedt software voor bedrijven zoals Bejo, Rijk Zwaan en Schoneveld Breeding waarmee de gehele levenscyclus van het gewas beheerd kan worden. De software is in staat om ieder soort gewas te kunnen plannen, registraties uit te voeren en analyse toe te passen.
Bij zaadvermeerdering- en veredel bedrijven wordt de software onder andere ingezet om te kunnen plannen en analyseren op kantoor en eenvoudig te kunnen registreren op het veld of in de kas. Door deze digitale samenwerking binnen een organisatie kunnen vele voordelen behaald worden voor zaadbedrijven.

Inhoud lezing
Voor veel bedrijven lijkt het een grote stap om van de papieren lijstjes en Excel bestanden over te stappen naar het digitale beheren van gewasinformatie met een App. Hiernaast leeft bij veel bedrijven de gedachte dat dit onvoldoende waarde kan toevoegen en het geheel veel te kostbaar is voor hun onderneming.

Tijdens deze lezing worden daarom de mogelijkheden besproken hoe gewasgegevens voor iedereen beschikbaar zijn, eenvoudig ingevoerd kunnen worden en welke gevolgen dit heeft voor een agrarische onderneming. Wat gaat dit uw organisatie opleveren? Kan ik hiermee kosten besparen? Heb ik hierdoor een beter productie resultaat?

Tijdens deze sessie laten wij een aantal voorbeelden zien en geven wij antwoord op uw vragen op basis van onze ervaringen. Ook zullen wij de toekomstige technische mogelijkheden schetsen voor alle medewerkers op de werkvloer.

Company name

Mr.Mrs.

First name

Surname

Country

E-mail address