Lecture  ‘Technologies that will bring agriculture new level of precision’ (By 30MHz)

Donderdag 28 september
11:00 – 11:45 uur
Spreektaal: Engels

30MHz biedt draadloze sensoren en een intuïtief dashboard waarmee het agrarische bedrijven zoals Rijk Zwaan, Pop Vriend Seeds en de Proeftuin Zwaagdijk helpt om real time data naar bruikbare inzichten te vertalen. De sensoren zijn bestand tegen ieder soort klimaat, of dit nu binnen of buiten is, waardoor geen enkele data buiten handbereik is. Start binnen minuten na installatie met het monitoren van je land, kas, koelcel of opslag zonder installatie- en consultancykosten.

Tijdens Seed Meets Technology presenteert 30MHz drie nieuwe technologieën die de tuin- als landbouw naar een nieuw niveau van precisieteelt brengen. We vertellen je hoe de innovaties werken en hoe bedrijven deze inzetten in hun omgeving.

Real-time dauwpuntmonitoring op gewasniveau
Dauwpuntmetingen zijn niet nieuw, maar dauwpuntinzichten op gewasniveau en op momenten dat dit voor jou belangrijk is wel. Deze toepassing heeft ondertussen een bewezen track record in onder meer de paprika-, aardbeien- en tomatenteelt.

Bodemvochtsensoren
Of je nu in potten, substraatmatten of de volle grond teelt, 30MHz maakt het mogelijk om betaalbaar, schaalbaar en draadloos inzichten te krijgen in de vochthuishouding van allerlei gewassen.

Sensoren voor landbouw
Waar onze sensortoepassingen haar weg binnen de glastuinbouw al zeer goed weet te vinden, is het nu ook voor de akkerbouw en telen in open grond mogelijk om gebruik te maken van deze flexibele, schaalbare en draadloze netwerkoplossing. Dit komt door de ontwikkeling van een mobiele gateway, die zichzelf van energie door zonnepanelen. Daarnaast zorgt een ingebouwde dongel voor het dataverkeer zodat je niet meer afhankelijk bent van een vaste internetverbinding.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door onderstaand formulier in te vullen:

Company name

Mr.Mrs.

First name

Surname

Country

E-mail adress

Website