Logo Flier

Tijdens Seed meets Technology zal Flier Systems de Lintzaaier en het vernieuwde Germination vision system presenteren.

De Lintzaaier is in samenwerking met Kramer en Packaging Knowhow ontwikkeld om zo uniform mogelijk in open veld te kunnen zaaien. De eerste succesvolle zaailintproeven zijn ondertussen behaald op internationale proefvelden van grote veredelaars.
Bekijk hier de film.

Het Germination Vision System is in samenwerking met Aris ontwikkeld. Om aan de juiste praktijkwensen en behoeftes te voldoen, is het systeem in samenwerking met Gitzels Breeding Services verder verfijnd. Met de geavanceerde cameratechnologie, kan snel en uniform een objectieve beoordeling worden gedaan op cel- en trayniveau. De gegenereerde data is zeer waardevol bij kiembeoordeling en hierbij behorende kwaliteitseisen.

Meer informatie over het Germination Vision System

Bij Flier Systems voelen we ons sterk verbonden met het ondernemerschap van de kweker. We zien kwekers graag groeien en we steken de handen uit de mouwen om daar een bijdrage aan te leveren.

Wij ondersteunen ambitieuze ondernemers in de tuinbouw met onze kennis op het gebied van mechanisatie, automatisering en efficiency. Dit doen we door vanuit onze jarenlange ervaring modulaire machines te ontwikkelen die op maat worden geconfigureerd (FL’EX). Dit zorgt voor kortere levertijden en lagere kosten. Maar ook complexe maatwerksystemen behoren tot onze expertise. Met onze slimme innovaties geven we de kweker de ruimte om grenzen te verleggen.

Onze klanten zijn toonaangevende veredelaars, vermeerderaars, jongplantenkwekerijen tot en met potplantenkwekerijen, in de groente- en sierteeltsector.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en oplossingen die kunnen bijdragen aan uw groei. Bezoek ons op de beurs Seed meets Technology op stand 17 of neem vrijblijvend contact met ons op.

Flier Systems
Zuideinde 49
2991 LJ Barendrecht
Tel: 0180-615055
email: info@fliersystems.com
www.fliersystems.com (Nieuwe website!)

Flier1Flier2